Playful parents running with their children during winter day. 

[url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786778][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/family.jpg[/img][/url]

God aktiv jul!

Julen er ikke tiden for å stresse med å få tid til trening. Likevel er det få små ting du kan gjøre for å få inn litt aktivitet i julestria!

Julematen, sofakroken og julekosen smaker så mye bedre med friske røde roser i kinnene etter en dag i snøen eller en god tur i skog og mark. Kom deg ut når du har tid!

Family enjoying the outdoors in the winter time.

Lek med barna: Bygg snøhule, ha snøballkrig og kjør kjelke. Løp rundt juletreet og lek gjemsel. Julen er tiden for å leke sammen og ha det gøy!

Family of three making snow angels

Ut på tur: Gå en tur i løpet av dagen. Koble av stress og jag. Ta på gode sko og varm jakke og gå en god runde i godt tempo. Sofakosen smaker enda bedre etterpå :)

iStock_000008669027_Full

La bilen stå! Bruk beina og gå på tur med gaver til venner og kjente. Gjør handleturen til en treningstur. Husk sekk på ryggen til tunge varer.

Aktive fridager: Kom deg ut når du har tid og mulighet. Bruk tiden mellom gode måltider til å bevege kroppen. Kle på dere varmt tøy og nyt frisk vinterluft. Kanskje er du heldig å ha snø der du bor? Bruk den for alt den er verdt!

winter_wonderland_8-wallpaper-2560x1600

I tillegg til å bruke energi, vil det også gi deg energi i bøtter og spann om du setter av litt tid til å være i aktivitet. Om det er på treningssenteret, ute i skogen eller en skitur på fjellet, spiller ingen rolle. All aktivitet gjør oss godt, og spesielt godt på denne tiden av året. Husk at også måking av snø, julevask og julehandel er aktivitet for kroppen 😀

Vi ønsker deg og dine en strålende god og aktiv jul!

Malene Rydjord Ausland

Malene Rydjord Ausland