IMG_9175_4

Strålende sesongstart på Beitostølen!

I helgen var det duket for sesongstart på Beitostølen. Endelig er sesongen i gang!

FullSizeRender_2

I helgen har vi vært på Beitostølen og fått med oss sesongstarten på ski. Her har vi fått følge både Petter og Team Coop Talent i deres oppkjøring til sesongens første renn.

Etter å trent hardt i høyden sto Petter over 15 km klassisk fredag. Likevel må det jobbes, både trening og testing av ski før morgendagen.

IMG_9055

Stig Rune og Fischer gir seg ikke før de er helt fornøde. Det er endel ski som skal testes…

IMG_9058-2

Lørdag var Petter klar på startstreken til 15 km fri, iført ny drakt fra ny sponsor.

IMG_9112-2

Og heiagjengen fulgte spent med!

IMG_9095-2

Lørdag snødde det tett på Beitostølen og det var et tungt «Petter-føre». Petter gikk til slutt inn til en 4.plass etter 15 kilometer. Selv er han godt fornøyd med å ha fått en god gjennomkjøring med en hard-økt i lavlandet etter høyden, men..

Martin var i en klasse for seg. Det var langt opp til Martin. Så i dag er det jeg og resten av skinorge som må ta oss en bolle. Det er ikke godkjent å være så langt bak.

 

Fredag kveld var vi samlet til middag med Team Northug og Team Coop Talent. Det skulle vise seg å bli flere veddemål om søndagens sprint. Petter Eliassen på Team Coop Talent slo nemlig Petter Northug i fjorårets prolog og fikk et ekstra press på seg for å vinne gjev premie..

 

BEITOSPRINTEN

IMG_3849_2

Søndag og sprint på Beitostølen skistadion. Været har vært upåklagelig og stemningen på topp!

 

IMG_9177

IMG_3907_3

Alle brødrene Northug tok seg videre fra prologen. Petter nr. 11, Even nr. 20 og Thomas nr. 30. Det skulle bli spennende under første kvartfinale med 3xNorthug til start. Petter viste krefter og tok seg helt til finalen. Det endte til slutt med 2. plass på Petter.

En knallhelg på Beitostølen med en solid start på sesongen. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen!

IMG_9205_2

Malene Rydjord Ausland

Malene Rydjord Ausland