1956x818_2

Seier i Sverige i svenske farger

I dag gikk den svenske sesongåpningen av stabelen i Bruksvallarna i Sverige og Petter stilte til start i 10 km klassisk.
Det kan stakes i løypene i Bruksvallarna, men Petter valgte å gå med feste for å få en god gjennomkjøring før klassisk start i Kuusamo neste helg.

Petter gikk inn til beste tid, men selv er han ikke helt fornøyd.

Jeg gikk ikke bra på ski og mangler punsh enda.

– Jeg vet om dette hadde vært mot Sundby og Lekov eller andre sterke løpere, så hadde jeg ikke vært i nærheten. Det er dette som irriterer meg litt, men jeg får se på det som god trening også får jeg få meg litt overskudd nå mot Finland neste uke.

Handler dette om teknikk eller at du ikke har nok kraft i kroppen?
Jeg er litt treningstung, og da blir jeg litt seig i bevegelsene og da sitter ikke teknikken. Men jeg tror den kommer med litt overskudd nå.

 

ER PETTER HALVT SVENSK?

Medieoppmerksomheten var høy da Petter stilte i skidress i de svenske fargene.

846237ec2163944aca68eb9039a2fb64

Bilde fra vg.no

Stig Rune kunne fortelle at John Northug hadde vært i nettopp Bruksvallarna ni måneder før Petter kom til verden, og vi kan spekulere i om May Northug var med på turen…? Som alltid er det sirkus når Team Northug er på tur.

Malene Rydjord Ausland

Malene Rydjord Ausland